dimecres, 5 de juliol del 2017

LA GRAN PLAGA DE L'ABSTINÈNCIA SEXUAL

La baixa natalitat del Japó preocupa les autoritats, com vaig poder comprovar en un article d'El Correo del 19 de setembre de 2016. Les xifres són realment curioses i, des del meu punt de vista, del tot còmiques, perquè, en el fons, centren el problema en l'absència total de sexe, si més no, de sexe entre parelles, o, per acabar d'arrodonir el tema, de sexe entre parelles mixtes: xic-xica, xica-xic.
La virginitat, per tant, és un dels problemes més greus a què s'enfronten estos asiàtics; qui ens ho anava a dir, als pobres necessitats! Les xifres, que sempre adornen i aporten un aire de versemblança al text, diuen que entre la població de18 a 35 anys hi ha un 42% (hòmens) i un 44% (dones) que no mantenen relacions sexuals. Entre 18 i 19 anys, el 68% són verges, mentre que per Europa, només n'hi ha vora al 20%, en este segon cas; en el primer, no crec que l'enquesta tinguera rellevància, ja que tots, i totes, contarien mentides.
D'una banda, a la gran quantitat de verges s'ha de sumar la d'herbívors, o siga, la d'aquells que s'han de descarregar un tutorial de YouTube per realitzar una penetració amb èxit, sempre que no els aparega un joc o una pel·lícula porno perquè, si això ocorre, deixen la parella i s'apanyen sols, de nou! D'altra banda, la precarietat generalitzada comporta una pèrdua d'esperança que repercutix en un gran ventall d'àmbits, entre ells, la recerca de la parella. La gent no parla amb la resta, i es relaciona mitjançant la pantalla o el text, i de tocar-se, ni en parle.
Crec que el Vaticà ha d'estar contentíssim perquè el món, per fi, comença a voltar en el seu sentit, o a aturar-se del tot, millor dit. La vida asèptica guanya terreny en els estats més avançats del món, i això cal celebrar-ho! Per reproduir-se, jo pense que els japonesos haurien de fer servir la ciència, modificant gens i adaptant-los a les noves demandes de la societat capitalista avançada i, a més, introduint-los per a la seua gestació sense haver de passar per la dura prova de follar, un hàbit que, a banda de fer mandra, és ja retrògrad i ens recorda eixes idees evolutives, mai provades que tenia un tal Darwin. L'Església, però, s'ha d'abstindre de queixar-se perquè tot li és positiu: la gent no follarà i, a més, la modificació genètica no atenta contra la seua moral, ja que només afecta alguns sistemes físics i psíquics, que no morals ni espirituals, que són la base de l'individu religiós.


Salvador Sendra