dissabte, 8 d’octubre del 2016

Justícia a la Gürtel!

Mentre dinava, hui dijous, he posat les notícies i parlaven de la Gürtel. Resulta que han suspés el judici després de les qüestions prèvies, perquè el Tribunal decidisca si estima o no dites qüestions. El tema que és que, abans del judici, les defenses han plantejat un munt d'objeccions a la instrucció, sobre el com s'hi han obtingut les proves, i demanen que eixes proves s'hi han obtingut de forma il·lícita i per tant no poden ser tingudes com a prova vàlida pel Tribunal. És de destacar que la defensa del PP demana que tot el procediment és nul, segons diu la premsa que ha dit l'advocat del PP.

Tot seguit ha eixit la notícia de les targetes Black. Que bons que són tots, no m'ho puc creure. Com va un home del sindicat CCOO (cal dir Ce Ce O O amb fonètica castellana) a fer ús d'una cosa il·legal i immoral? Com va un home que no sap el que són els caps de setmana fins que s'ha jubilat a no gastar diners de dietes un dissabte o un diumenge? En fi, que aquestes bones persones han gastat els diners que els eren legítims, no sabem encara si per desig diví però gairebé tots són catòlics.

La tercera bateria de notícies era relacionada amb els delinqüents catalans. El Tribunal Constitucional, per unanimitat, ha demanat a la fiscalia que mamprenga accions contra la Carme Forcadell per desobediència en deixar votar al Parlament català. Per una altra banda, el Tribunal Suprem ha decidit demanar el suplicatori per poder investigar al delinqüent Francesc Homs per posar unes urnes al 9 de novembre del 2014.

Jo desprès de llegir aquesta bateria de notícies demane Justícia, amb majúscula. Justícia a l'espanyola, a l'europea, a l'occidental... Perquè no ha de ser una justícia que satisfaça al poble momentàniament, no ha de ser una justícia per als periòdics dos dies, i després qui s'enrecorda... Ha de ser una Justícia que pose les coses al seu lloc, que desemmascare la brutícia, que porte a la llum tota la merda... Sé que aquesta Justícia que reclame no valdrà per res, com tampoc valdran per res totes les petites justícies que puguen haver-hi.

La Justícia que jo desitge val més que les penes de presó. És més important que el fet que els presumptes criminals de la Gürtel i les Black tornen els diners. La presó de Blesa, Rato, Correo, "El Bigotes", i tota la trouppe, en cas que foren condemnats no val per res. Seria una cosa inútil per arribar a la Justícia. El fet que tornaren els diners (els de la Gürtel, perquè els de les Black els haurien de tornar a Bankia), no serviria per a res, no es beneficiaria ningú d'això. Com forme tornaren els diners a les arques de l'Estat, desapareixerien amb els interessos d'un dia del deute. No, això no és important. La Justícia no té preu. Ni la presó ni tornar els diners poden fer Justícia.

Aleshores, vos preguntareu quina Justícia reclame jo. Què seria fer Justícia per a mi? Sí, el que esteu pensant. El Tribunal que jutja la Gürtel hauria de declarar nul·la tota la investigació. Sense proves tots a casa. El PP innocent. Correa lliure de nou amb tots els diners obtinguts, i que té a Suïssa o altres paradisos fiscals, a la seua disposició. Bárcenas lliure, altra vegada de vacances, alçant el dit cor de la mà dreta a tota Espanya, al PP, a tots els "pringats" que li hem dit de tot, a El Gran Wyoming, etc. El Bigotes, altra vegada amb el bigot llarg, ben vestit i repentinat i sent de nou "amiguito del alma" del també absolt Camps. I així tots. Per arrodonir-ho el PP absolt d'haver-se beneficiat de la Gürtel.

Per arrodonir-ho tot, la Forcadell, l'Homs i el Mas haurien de ser condemnats. Inhabilitats i, fins i tot, entrar a la presó, per posar unes urnes, per donar la veu al poble, per saber què pensa el poble. Per gossar desafiar la democràcia liberal espanyola.

D'aquesta forma es faria la millor Justícia. Tots veuríem com funciona el sistema, com és de corrupte, com és de brut, fins i tot sentiríem la seua pudor. Encara que tot seguira igual. La veritat material no té per què coincidir amb la veritat jurídica, els lladres són lladres encara que isquen absolts. Amb tot açò, el mal que se li faria al sistema seria el més gran, es faria Justícia. Desvetllar la merda del sistema és la millor manera de fer Justícia.


Òskar "Rabosa".