dimecres, 16 de desembre del 2015

BENAURATS ELS QUI ESCOLTEU ELS DEBATS; MIRANT LA FOTO N’HI HA SUFICIENT!

Realment, teniu el cel guanyat! A més, qualsevol paregut amb la realitat és una simple coincidència o, pitjor encara, poden estar basats en fets reals. I esta segona afirmació sí que és errònia i intencionada. A mi, per saber-ne el guanyador, no em cal empassar-me el debat, ni escoltar cap comentari dels especialistes. Si Sánchez duia una corbata roja, Sánchez és el guanyador indiscutible. Sembla, a més, que esta volta anava amb trage, tot i que, per la posició que van mantindre els oponents, no s’hi pot apreciar.
El trage de Sánchez era important en la mesura en què va ser determinant en el debat a quatre de l’altre dia que, tot i que duia la corbata roja, l’elecció de la roba va ser pèssima. Només se li pot ocórrer a una persona com Gallardón anar vestit amb una jaqueta blau obscur i uns pantalons negres o grisos! I ho dic amb coneixement de causa perquè, Gallardón, una volta que havia de ser entrevistat en un programa d’eixos progres, va anar vestit així; i no cal que vos diga com ha acabat...
Sánchez, tot i eixir amb la corbata guanyadora i sobreposar-se a Rajoy, que va arribar amb la corbata perdedora, malgrat que esta volta anava amb la vestimenta apropiada, està condemnat al fracàs perquè, l’altre dia, a l’altre debat, va assumir la síndrome de Gallardón amb una combinació tan nefasta a la qual només li faltaven uns mocassins. Rajoy, el de la corbata perdedora, podrà seguir governant tot i el seu classicisme. Ara bé, no ho farà amb l’ajuda de Podemos, sense trage ni corbata, sense jaqueta ni camisa blanca. Amb això vull dir que Iglesias no pot pactar amb el PP perquè Gallardón ja no hi és; ni ho hauria de fer Sánchez.
Respecte a Rivera, pense que duia un trage massa estret per a l’ocasió; tant que semblava que li l’havien deixat o, pitjor encara, que era un d’eixos moderns que busquen amb massa intenció l’efecte del tallatge. L’últim suposat ―i espere que Déu no ho vullga― és que haja engreixat. La seua corbata, fina i moderneta, li donava eixa pinzellada que li treia el color grana, una mica més obscura que la de Sánchez. Per acabar, i per donar la meua opinió basada en fets reals, he de dir que Rivera és perfecte per aportar la modernitat que mereix el PP, i el convenciment. Espere, però, que no tinga el valor de posar-se la combinació de Sánchez o de Gallardón, o ja sap què li toca.
A tot això, la gran perjudicada dels debats ha estat Soraya, que hauria de pensar quin mal li ha fet a Mariano per a tan penós sacrifici, i el gran beneficiat ha estat Garzón, per no haver anat a cap, cosa que dóna lloc a la imaginació que, al final, és la millor opció davant les evidències i, a més, s’ha lliurat d’esta contundent prova de la veritat.


Salvador Sendra Perelló