dilluns, 6 d’octubre del 2014

Miscel•lània: pensaments despensants (6).

Pedro Sánchez vol fer funerals d’Estat per a les dones mortes a mans de les seues parelles –allò que en diuen violència de gènere o masclista. Les dones que tinguen la mala sort (?) de caure i morir en mans de fills de puta, seran heroïnes de la patria. Pedro porta camí de ser més genial que ZP.
*****
Rajoy vol portar un Eurovegas de Xina. En compte del delinqüent ianqui serà un delinqüent xinés qui monte el xiringuito. Valdria la pena que  li encarregaren el projecte a la mafia siciliana. Almenys ells són mediterranis. (Poseu de fons la cançó de Serrat.)
*****
A vegades llegir la premsa fa que em cabrege pel poc nivell que tenen els periodistes. Resulta que s’arxiva una querella contra el Santander. Els de Público diuen que posen la sentència en pdf, quan no és una sentència, no pot ser una sentència... Val que no sàpiguen de Dret, però tan difícil tenen llegir el paperet? Posa ben clar i ben gran: Auto. No m’estranya que els informes PISA diguen que la gent no entén el que llegeix. I aquesta gent es suposa que són periodistes. Com han d'informar? Trista societat que ni llegir sap.
*****
No serà possible una revolució, ni una revolta, ni tan sols un moviment transformador fins que no passem més temps davant llibres que davant la TV. Malauradament la gent vol TV, xutar-se basura per vena, llavats de cervell esnifats pels ulls, al·lucinògens catatònics, gadgets psicotròpics, opi consumista, o en una paraula: soma*. Per a les elits és un perill que una persona tinga 10 pensaments seguits, per al poble tenir 10 pensaments, un darrere l’altre, és massa cansat. Per a tots, és millor que el poble estiga sota els efectes de la soma. Tots col·locats, tots feliços.
*****
La viceministra, que a mi en fa pensar amb Peggy “la porqueta”, diu que el govern està per cumplir i fer complir la Llei. On estaven en el cas Bàrcenas? Quan contractaven amb Correa i “el Bigotes”, complien la Llei? A la Comunidad Valenciana, li feien complir la Llei a Camps, a Cotino o a Blasco? Trobe que Peggy es refereix a la Llei de l’embut... o a l’article vint-i-nou...
*****
Targetes pels polítics i sindicalistes de Caja Madrid. Més enllà de la “pasta” que han fos, m’agradaria saber quantes ratlles s’hauran pintat amb eixes targetes. “Xè, açò ho pague jo! Ahhh! I m’ho porten de Colombia.”
 
* Si algú no sap que es soma: http://es.wikipedia.org/wiki/Soma_(literatura)