dijous, 23 d’octubre del 2014

LES PUTES DE RAJOY (O ELS PUTOS)

Estic llegint les estadístiques i suant de la mala hòstia que m'agarra; vos ho he de contar! Tracta sobre la manera de camuflar el dèficit de l'Estat sobre el llom de les putes i els putos, i les xifres, mirades en gelat, no tenen desperdici. Tots sabem, o hauríem de saber, que la prostitució i el tràfic de drogues computen en el PIB a partir d'enguany... I ho he estat esbrinant perquè he escoltat per la ràdio una senyora que tractava el tema de la prostitució d'una manera molt interessant.
 
La dona de la ràdio deia que les xifres de putetes i putets de l'Estat arriben a 600.000 persones —podem donar gràcies per unes xifres tan rodones i sense decimals, així no cal esquarterar-ne cap. Automàticament, la meua ment inquieta ha anat a revisar el cens de la població adulta de la totalitat del territori, agarrant el segment que va des dels 18 anys fins als 67, que és des de la majoria d'edat fins a la data de jubilació que ens van proposar a l'última reforma. El resultat total ha estat d'uns vint-i-set milions de persones dels dos sexes, transsexuals inclosos/es.
 
Vull pensar que en esta professió de la prostitució també hi ha paritat, com en la política, per exemple. I, partint d'estes xifres, m'he preguntat: quantes putetes i putets li pertoquen al meu poble? Aleshores, he fet el càlcul, primer sobre el percentatge d'espanyols, que ha arribat fins a un 2.22% de la població total. El segon pas ha estat calcular la incidència de la prostitució en un poble d'al voltant de 2,500 habitants. El resultat és demolidor: 55 putes i mitja!

En l'entrevista, la senyora deia que el govern havia tingut seriosos problemes per a calcular el nombre de persones que s'hi dediquen però, a una mica que faces servir la intel·ligència, t'adones que ni tan sols s'han molestat a fer-ho. Estic esborronat de pensar que eixes persones, majoritàriament marginals, hagen de suportar sobre els seus sexes la salvació dels comptes públics. Jo pense, francament, que el govern ha fet el compte a la inversa, calculant que el seu dèficit no supere en excés eixa barrera del 3% del PIB.

Quantes persones hi haurà exercint de polítics en els diferents governs estatals, autonòmics, provincials i locals? Si algú ho sap, que m'ho diga... És només per calcular el nombre de putes i putos que els hem d'assignar, als polítics, perquè, d'estadístiques, en fem servir tots!


Salvador Sendra Perelló

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ells follen i nosaltres posem el cul (o és el vot?)

Salvador Sendra ha dit...

Després d'aprofundir en la notícia, hauríem de plantejar-nos seriosament això de la tasca social de la prostitució i inloure la venda de droga i la d'armes. Entre totes estes activitats ens arreglen el dèficit.