dissabte, 4 d’octubre del 2014

EL ROCE HACE EL CARIÑO

Des de la incursió en les publicacions de Popper, a fi de demostrar la seua influència sobre Margaret Thatcher, estic agarrant-li un cert gust a la ciència; el pensament quadriculat que es creu únic i real front al pensament fictici que no es pot demostrar de manera empírica. Quina por quan ens endinsem en esta mena de situacions... Ens fa pensar en Goya!
A partir de la publicació de l’article “Margarita se llama mi amor [...] una chica, chica, chica pum” m’estic transformant i, per tant, abandonant el pensament especulatiu per centrar-me en les coses més serioses. Una de les conseqüències ha estat la d’agarrar un bolígraf BIC i fregar-lo per un vellut per comprovar que es produïx atracció; estic totalment abduït! I mira si m’ho crec que vaig a demostrar, de manera científica, que el títol del present escrit és real. Vos descric l’experiment, a continuació, perquè vosaltres mateix extragueu les conclusions.
...
EXPERIMENT PER DEMOSTRAR, DE MANERA EMPÍRICA, QUE EL ROCE HACE EL CARIÑO 

DIA 25/09/2014
Agarre un boli BIC amb la mà dreta mentre fregue frenèticament la seua superfície sobre un vellut. Comprove que, just després de l’experiment, el boli atrau paperets a causa de l’ordenació de l’energia que provoca el moviment. Apunte el resultat en un diari fent servir el boli BIC.
DIA 26/09/2014
Repetisc l’experiment anterior tres voltes, fent servir un vellut diferent en cada ocasió: un negret, un de roget i altre tirant a groc. El boli BIC seguix atraient  paperets. Apunte el resultat en un diari fent servir el boli BIC.
DIA 27/09/2014
Crec que tinc la resposta científica i comence a donar els passos en la direcció correcta: busque tres xiques que no es depilen el pubis, i que no se’l tinten. Cada una ha de ser d’un color diferent: una pel-roja, una rossa i una morena. Veig que tenen conviccions científiques i que volen participar d’este complicat experiment. Acordem dia i hora per iniciar les proves de bancada.
DIA 29/09/2014
Després de descansar, merescudament, durant un dia, estic preparat per a realitzar les proves de bancada canviant el boli BIC per un penis i el vellut per un pubis. He entès que Popper vol que, després de realitzar el primer experiment (boli-vellut), ralitze els experiments per a les falsacions de la següent manera: boli-boli i vellut-vellut. Amb totes les possibles combinacions. Busque dos penis per completar l’experiment.
DIA 03/10/2014
Una volta canviat el boli BIC i el vellut pel penis i el pubis m’ha resultat impossible escriure els resultats dels dies anteriors fent servir el membre viril. L’experiment per tractar de mostrar científicament la relació entre el roce i el cariño queda ajornat fins que descobrisca la manera de resoldre el problema de la tinta.
 
Salvador Sendra Perelló

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Soc cu0rtet i solet en la vida, el rosament eixe de boli i vellut o penis i figa no pot ser substituit amb els mateixos efectes pel de ma i verga?

Salvador Sendra ha dit...

No sé, no estic gens segur... Fes l'experiment i publica els resultats, però t'avise que hauràs de buscar tres mans diferents, per a poder falsar la prova. I, després, tres vergues!!