dimecres, 20 d’agost del 2014

R-TV: Sexualitat. Diferències entre sexes.


Dos programa de Redes sobre la sexualitat que desmunta molts mites i falses creençes. Què fan siguem heterosexuals, homosexuals, transsexuals…? Què fa que hi haja diferències entre homes i dones? Som iguals els homes i les dones? Aquestes preguntes poden tenir respostes biològiques, i poden resultar sorprenents. Tal vegada, si entenem com som des d’un punt vista biològic tal vegada puguem millorar les relacions des d’un punt de vista social. Una advertència: a les feministes pot no agradar el que es diu a aquests programes. Però què hem de fer? La biologia no entén d’estupideses.
 


 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El feminisme (és a dir, l'idea de que homes i dones hem de partir d'una igualitat davant la llei ) és una estupidesa?
Pfff...

Fem Diblogacions. ha dit...

Anònim, ningú ha dit una bajanada així. I el feminisme no és igualtat davant la llei, al menys determinades corrents feministes. El que dic jo, i el que és diu en els vídeos, que em sembla que no has vist, i parles sense saber de què parles, és que a nivell biològic hi han diferències entre homes, dones, heterosexuals, homosexuals, transexuals... Diferències que cal tenir en compte perquè siga posible una igualtat, una igualtat davant la llei. Trobe que hauries de llegir més, pensar una miqueta, abans d'escriure.
Salut.

Fem Diblogacions. ha dit...






Per cert, i ara em mulle expresant una opinió, "la discriminació postiva", terme que és un oxímoron, i que preten la igualtat davant la llei, per discriminació, sí és una estupidesa del feminisme. Tambè la suposada llei de quotes, i altres tantes imbecilitats per a consum "progre". I si eres capaç de raonar amb una intel·ligència mitjana ho debatim