diumenge, 24 d’agost del 2014

Miscel•lània: pensaments despensants (2).

Els de l’Estat Islàmic de Irak i Síria (ISIS), crucifiquen cristians, violen dones i xiquetes. Un amic em diu que li estranya el silenci des de l’esquerra front les massacres de cristians. Supose que s’aplica allò de “l’enemic del meu enemic és el meu amic”, donat que l’ISIS són enemics dels Estats Units d’Amèrica (UEA), i l’esquerra europea sol ser bastant anti-ianqui, es veu a l’ISIS com un “aliat”. Les carnisseries contra cristians? Són cristians, què més dona.
*****
De sobte ha desaparegut de la premsa la Gürtel i els ERO i cursos de formació de l’Andalusia. L’últim favor de Pujol al PP i al P$x€. Un home d’Estat.
*****
Els fets a Ferguson (EUA), l’estat d’alarma i el que hagen enviat al Guàrdia Nacional, em fa recordar que The New York times portava una notícia fa poc sobre la creixent militarització de la Policia als EUA. Per una altra banda, he llegit que un comité d’experts en seguretat de la UE demana que es faça servir l’exèrcit per reprimir manifestacions als països membres. A mi em fa pudor. De què va tot açò?
*****
Una notícia a Rusian Today, diu que una de les fonts de finançament de ISIS és la venda de petroli als pous que ells controlen. Unes quantes preguntes per si hom troba respostes: Qui compra el petroli a l’ISIS? Quan Bolívia va amenaçar d’expropiar les petrolieres que no renegociaren amb ells, es deia que no podrien treure petroli sense la tecnologia d’aquestes empreses, ergo, quines empreses estan traient el petroli per a ISIS? Hi ha un mercat negre de petroli? Qui compra al mercat negre si per fer gasolina i derivats del petroli cal ús d’alta tecnologia? A mi em sembla que sense que els aiden les grans petrolieres, sense elles no poden finançar-se.
*****
3.000 jihadistes occidentals a l’ISIS. Hom haurà d’analitzar perquè passa aquest fenomen. Si viure a les democràcies occidentals és el millor que pot li pot passar a un Ser humà, perquè anar-se’n a matar? Perquè les xiquetes de Ceuta volen anar a ser les putes de jihadistes? A cas els Estats occidentals no proporcionen tot el que una persona pot desitjar? Què millor que viure amb una societat de consum? On pots comprar tablets, smartphones, i mil coses més inútils per sentir-te feliç. Pobres desgraciats.
*****
Ara, que ja no est pot xuclar del pot, ara que s’enyora allò que és “Gone with the wind”, ara que incapaços de valdre's per ells mateixos, els empresaris reclamen més infraestructures, la infrafinanciació o el Corredor Mediterrani. Anys han estat fent palmes als Governs de la “Generalidad Valenciana” i de Madrid. Clar a les hores tenien un tros de pastís que endur-se a la boca o en el pitjor dels casos un os que li sobrava Fomento de Contratas y Construcciones, ACS..., fins i tot, hi havia un “boludo” presidint el Real Madrid, aleshores els catalans eren el dimoni emplomat i el Corredor Mediterrani una treta pancatalanista. Però ara ja no xuclen, la mamella no raja i els mamons no mamen. Compromís els fa la pilota, sense saber, o fent que no saben, que ells acabaran botant en mans d’ells.
 
*****
 
No entendré mai perquè quan es proposa una reflexió, un tema damunt la taula per debatre, sempre apareixen imbècils que en compte de donar un argument insulten. Lo millor de tot és que insulten en nom de la democràcia, per defendre plantejaments democràtics. Ja sé que són imbècils, que són del rotllo, seguits per masses per ser músics i tal... amb aires de polítics del rotllo i tot això... però em toca els collons que el primer recurs siga l'insult. Si ells tenen que ser l'alternativa al PP, quina diferència hi ha? Hi ha un cosa pitjor que un imbècil, és un imbècil analfabet funcional i amb aires de prohom.



Oskar "Rabosa".